Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΣΤΕΛΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ: O δικηγόρος της Ιφιγένειας Μήτσκα μιλά για την δύσκολη στιγμή...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ: O δικηγόρος της Ιφιγένειας Μήτσκα μιλά για την δύσκολη στιγμή που παρέλαβε το τσαντάκι της-Τι ανάφερε σε συνέντευξή του

-

- Advertisement -

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή προέβη ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 23χρονης κοπέλας, Στέλιος Σουρλάς, ο οποίος μιλά για τη δύσκολη στιγμή που παρέλαβε το τσαντάκι της και πώς ο σύντροφος της, Φάνης προσπάθησε με όλη τη δύναμή του να τη βοηθήσει.

Ο Φάνης, σύντροφος της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, ήταν μαζί της σε αυτό το ταξίδι. Είχαν περάσει μαζί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφαν στα σπίτια τους. Είχαν κλείσει τα εισιτήρια τους μαζί ηλεκτρονικά και βρίσκονταν στο τρίτο βαγόνι. Ο Φάνης θυμάται εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση. Τα τζάμια να σπάνε, να επικρατεί το χάος. «Η Ιφιγένεια κρεμόταν από το παράθυρο. Την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη. Φώναζα “βοήθεια”».

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας Στέλιος Σούρλας, ο οποίος έδωσε συνέντευξή στο περιοδικό ΟΚ! της Ελλάδας εξηγεί όλα όσα έγιναν.

«Από τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν αυτή που παρέλαβα από το αστυνομικό τμήμα το τσαντάκι του κοριτσιού. Όταν το άνοιξα, είδα τα κλειδιά της, το πορτοφολάκι της και ένα λαχείο που είχε ημερομηνία κλήρωσης την 28η Φεβρουαρίου 2023. Αυτό που κληρώθηκε όμως για εκείνη τη μοιραία ημέρα ήταν μια θέση στον ουρανό. Ο σύντροφός της προσπάθησε με όλη τη δύναμή του να τη βοηθήσει. Πάλευε με νύχια και με δόντια να τη βγάλει από την Κόλαση. Δεν μπόρεσε. Το βαγόνι ήταν σε ανηφόρα, η Ιφιγένεια ήταν εγκλωβισμένη και φοβόταν μην της κάνει κακό. Όταν έφτασαν οι διασώστες, το πρώτο πράγμα που τους είπε εκείνος ήταν: “Σας εκλιπαρώ, σώστε την!”».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: