Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Kαταγγελίες για απάνθρωπες συμπεριφορές κατά ηλικιωμένων-Υπήρξε και στην Κύπρο περίπτωση που...

ΚΥΠΡΟΣ: Kαταγγελίες για απάνθρωπες συμπεριφορές κατά ηλικιωμένων-Υπήρξε και στην Κύπρο περίπτωση που έπλεναν ηλικιωμένους με λάστιχο-Έδιναν και ηρεμιστικά

-

- Advertisement -

Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όπου φροντιστές και νοσηλευτές γηροκομείων κακομεταχειρίζονται ηλικιωμένους.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Omegalive, ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου, Δήμος Αντωνίου, το πρόσφατο περιστατικό που έγινε στην Ελλάδα προκαλώντας έντονες αντιδράσεις με πλήρωμα ασθενοφόρο να πλένει με το λάστιχο γυμνή μια ηλικιωμένη γυναίκα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας προτού την παραλάβει, συνέβη και στην Κύπρο πριν από μερικά χρόνια σε γηροκομείο στη Λεμεσό το οποίο στη συνέχεια, έβαλε «λουκέτο».

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου, γείτονες είχαν δει εργαζόμενους του γηροκομείου να πλένουν γυμνούς ηλικιωμένους στο μπαλκόνι με λάστιχο ποτίσματος! Στο μεταξύ, ενώπιον του Παρατηρητηρίου έφθασε τις τελευταίες ημέρες μια σοβαρή καταγγελία στην οποία προέβη γιος ηλικιωμένης ασθενούς η οποία χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο Γενικό νοσοκομείο της Πάφου. Η γυναίκα σύμφωνα με την καταγγελία που έχει προωθηθεί και ενώπιον της Επιτρόπου Διοικήσεως, εισήλθε στο νοσοκομείο με μόλυνση στο πόδι και αντί η υγεία της να καλυτερεύει, χειροτέρευε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ο γιος της ο οποίος διαπίστωσε πως νοσηλευτές της έδιναν ηρεμιστικά σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος καταγγέλλει για να μην ασχολούνται μαζί της!

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...