Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSKΛΑΟΥΝΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΤΑ: «Φάγανε τόσα παιδιά δεν ντρέπονται...»- Άλλη μια φοιτήτρια οδηγήθηκε...

KΛΑΟΥΝΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΤΑ: «Φάγανε τόσα παιδιά δεν ντρέπονται…»- Άλλη μια φοιτήτρια οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία-(Βίντεο)

-

- Advertisement -

Πλήθος κόσμου θέλησε να πει από κοντά το τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη Κλαούντια – Αλεξάνδρα Λάτα της οποίας το νήμα της ζωής μαζί με άλλους 56 συνανθρώπους μας, κόπηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν σημειώθηκε η Πανελλήνια τραγωδία με την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Η Κλαούντια γεννημένη στη Λάρισα είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα, ενώ οι γονείς της διατηρούν στην πόλη κρεοπωλείο, όπως είχε αναφερθεί στο onlarissa.gr. Ήταν μια άριστη μαθήτρια στο σχολείο και αμέσως μετά την αποφοίτησή της εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα τριήμερο στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της. Οι γονείς της που ζουν σε χωριό της Λάρισας της είπαν «κάνε μία στάση να σε δούμε», όμως η ίδια αρνήθηκε ώστε να φθάσει γρηγορότερα στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσει κάποιες ώρες ξεκούρασης, ώστε να επανεκκινήσει το διάβασμα για τη σχολή της.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: