Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΡΑΝΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Τα προφητικά λόγια του συμφοιτητή της από τη Θεσσαλονίκη και...

ΡΑΝΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: Τα προφητικά λόγια του συμφοιτητή της από τη Θεσσαλονίκη και η τελευταία ανάρτησή του- Τι μας ανέφερε η συμπατριώτισσα μας-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

-

- Advertisement -

Η Ράνια Ευριπίδου είναι η μικρή Ράνια η οποία τόλμησε ως ενήλικας πριν τρία χρόνια να μιλήσει δημόσια για τις τραγικές καταστάσεις που η ίδια είχε βιώσει στην παιδική της ηλικία αλλά και ως ενήλικας για τις επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή της. Σήμερα, η  ίδια μιλά για τον συμφοιτητή της, Γιάννη Καρασάββα, ο οποίος ήταν ένας από τους επιβαίνοντες της φονικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

«Μόνο ένα μικρό κουμπί εκεί πάνω που κάνει τα πάντα» … Αυτά είναι τα διαισθητικά λόγια που έγραψε ο συμφοιτητής της από την Θεσσαλονίκη οι οποίοι ήταν μαζί ως «Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας» του κλάδου ψυχολογίας, στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook.

«Ο Γιάννης Καρασάββας ήταν ανάμεσα στους τελευταίους αγνοούμενους από το σιδηροδρομικό φονικό ατύχημα μέχρι χθες. Στις 04.3.23 το πρωί επιβεβαιώθηκε τελικά και η δική του ταυτοποίηση της σωρού του»

Θέλοντας να εκφράσει τον σεβασμό και το πόνο της, η Ράνια Ευριπίδου σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μας ανέφερε ότι ήταν ένας νέος που είχε όνειρα, φιλοδοξίες αλλά δυστυχώς στην τελευταία του ανάρτηση ήταν σαν να γνώριζε τον θάνατο του.

«Την ημέρα του μαθήματος μας στη Ψυχοπαθολογία πριν λίγες μέρες βγάλαμε αναμνηστική φωτογραφία, με την καθηγήτρια μας στο τελευταίο μάθημα ως έναν γλυκό αποχαιρετισμό. Όλοι,  βάλαμε καρδούλες για να το αφήσουμε με αγάπη.  Ο Γιάννης χαμογελούσε ακουμπώντας το κεφάλι του ίσως σκεφτόταν την εξεταστική που πήρε 10/10 ή ίσως σκεφτόταν πάλι κάτι νέο να κάνει ως ανήσυχο πνεύμα πάντα νέος και μοναχογιός στην οικογένεια του, με ιδιαίτερο σπάνιο χαρακτήρα, άνθρωπος με πολλά όνειρα, όραμα που έχει ο κάθε νέος φοιτητής, ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα σε αυτή τη ζωή να ζήσει».

Συνεχίζοντας η Ράνια Ευριπίδου θέλησε να δώσει συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες σε Κύπρο και Ελλάδα που ένα «μικρό κουμπί» τους στέρησε ότι αγαπούσαν και μαύρισε έτσι ξαφνικά την ψυχή τους με τόσο σκληρό και απότομο τρόπο.

«Θρηνούμε και εμείς μαζί σας – Το άδικο είναι και δικό μας – Ο πόνος σας στη ψυχής μας – Ο θυμός σας, δική μας κραυγή – θέλουμε όλοι οι πολίτες μικροί, μεγάλοι, να φτάνουν στο προορισμό τους ασφαλείς. Να λένε «έφτασα και όχι χάθηκα… Πώς τολμήσατε να σκοτώσετε τόσα όνειρα;».

Η κηδεία του Γιάννη Καρασάββα θα τελεστεί την Τρίτη το πρωϊ στην Θεσσαλονίκη. Όλοι οι συμφοιτητές του ανάμεσα και η Ράνια Ευριπίδου εις μνήμη του διοργανώνουν φιλανθρωπική δράση η οποία θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: