Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΘΩΜΗ-ΧΡΥΣΑ ΠΛΑΚΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΛΑΚΙΑ: Αντί για κηδεία θα χτίσουν εκκλησάκι στη μνήμη τους-Νονές...

ΘΩΜΗ-ΧΡΥΣΑ ΠΛΑΚΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΛΑΚΙΑ: Αντί για κηδεία θα χτίσουν εκκλησάκι στη μνήμη τους-Νονές είχαν γίνει οι τρεις ξαδέρφες λίγο πριν την τραγωδία

-

- Advertisement -

Oι δίδυμες Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά έχασαν τη ζωή τους στο φονικό δυστύχημα των τρένων στην περιοχή των Τεμπών. Οι τρεις ξαδέλφες από την Καλαμπάκα λίγο πριν το τέλος είχαν γίνει νονές του ίδιου παιδιού

Η Θώμη σπούδαζε φαρμακευτική και τα άλλα δύο κορίτσια, η Χρύσα και η Αναστασία, αισθητική. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, τα σώματα των κοριτσιών σχεδόν εξαϋλώθηκαν και δεν είναι γνωστό αν και τι θα παραλάβουν οι συγγενείς για να κηδέψουν. Έτσι, επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί για κηδεία, να χτιστεί ένα εκκλησάκι στη μνήμη των παιδιών τους, που χάθηκαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

Να επισημανθεί, ότι τρεις ξαδέρφες ταξίδευαν πρώτη φορά με το τρένο, ενώ λίγα λεπτά πριν το ταξίδι τους είχαν αναρτήσει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα σχολιάζοντας τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια της Hellenic Train: «Ίσως φτάσουμε κάποτε».

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.559.1_el.html#goog_2092139727

Ο Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει την οικογένεια των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους, λέγοντας πως οι γονείς δεν επιθυμούν να φανούν δημόσια, αλλά θέλουν να πάει η ιστορία μέχρι τέλους.

Δηλαδή, να βρεθεί το διοικητικό στέλεχος που έδωσε την έγκρισή του και τον επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση, δίχως- όπως φάνηκε- να έχει τις γνώσεις αλλά και τις ευθύνες που έχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: