Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSTEMΠΗ: O μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ-Τι δήλωσε...

TEMΠΗ: O μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ-Τι δήλωσε ο πατέρας και η θεία του 20χρονου- (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Ένας 20χρονος είναι ο μοναδικός επιζώντας που σώθηκε από το φλεγόμενο βαγόνι του μοιραίου τρένου. Ο νεαρός φοιτητής νοσηλεύεται στην ΜΕΘ και η θεία του δηλώνει ότι ήταν να κάνουν οι γιατροί το έκαναν…οι ελπίδες μας είναι στο Θεό από εδώ και πέρα.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η θεία του 20χρονου που επέζησε από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου. Ο νεαρός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εκτοξεύτηκε έξω από το βαγόνι και ήταν ένας  από τους πρώτους που βρήκαν οι  διασώστες.

«Πάμε από λεπτό σε λεπτό. Αφού ξημέρωσε η μέρα ο Θεός είναι μεγάλος. Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν. Αν δεν υποχωρήσει η αρτηριακή πίεση στον εγκέφαλό του δεν μπορούν να κάνουν τίποτα…

Προφανώς βρισκόταν στο κυλικείο και από τη σύγκρουση εκτοξεύτηκε έξω από το βαγόνι και γι’ αυτό σώθηκε. Δεν έχει εγκαύματα, αλλά έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αφού η Παναγία βοήθησε να βγει από το βαγόνι και να είναι ίσως ο μοναδικός επιζών, σημαίνει ότι θέλει να ζήσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι. Ο φοιτητής ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: