Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήSHOWBIZΡΙΑΝΑ: Η μεγαλύτερη αποκάλυψη επί σκηνής του Super Bowl-Επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος...

ΡΙΑΝΑ: Η μεγαλύτερη αποκάλυψη επί σκηνής του Super Bowl-Επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της -(Βίντεο)

-

- Advertisement -

Μετά από έξι χρόνια απουσίας από την σκηνή η Ριάνα εμφανίστηκε στην σκηνή του Super Bowl κάνοντας τους θαυμαστές της να ενθουσιαστούν. Μάλιστα, η ίδια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσα στα 13 λεπτά που είχε από το χρόνο της.

Η εκπληκτική ερμηνεύτρια έβαλε φωτιά στη σκηνή, επιβεβαιώνοντας με την εμφάνισή της και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Ήταν στο ημίχρονο του 57ου Super Bowl, όπου αναμετρήθηκαν οι Philadelphia Eagles και Kansas City Chiefs για το πρωτάθλημα. Αυτό όμως που όλοι μιλάνε είναι η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ριάνας η οποία εμφανίστηκε στα κόκκινα και τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Ο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας A$AP Rocky βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και επευφημούσε τη σύντροφό του. Οι κάμερες δεν εντόπισαν όμως τον γιο τους που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022. Η είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της έρχεται μετά από πηγή που είχε αποκαλύψει ότι θέλουν να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους.

«Θέλουν σίγουρα μια μεγάλη οικογένεια. Η Ριάνα λάτρεψε την περίοδο της εγκυμοσύνης και αγκάλιασε πλήρως το σώμα της. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έκανε και δεύτερο μωράκι» δήλωνε χαρακτηριστικά η πηγή στο Us Weekly.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: