Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήSHOWBIZ«ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ»:To νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη-Μια νέα μπαλάντα του συμπατριώτη μας...

«ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ»:To νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη-Μια νέα μπαλάντα του συμπατριώτη μας (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Το πρώτο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το 2023 είναι γεγονός και κυκλοφορεί σήμερα στο Spotify. Πρόκειται για τον πιο μελωδικό και γλυκό πόνο, από τον καταξιωμένο τραγουδοποιό με τη χαρακτηριστική φωνή που αγαπήθηκε όσο λίγες.

«Με πονάει» λέγεται η νέα δυναμική μπαλάντα, τη μουσική της οποίας υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τους στίχους η Ελέανα Βραχάλη, σε συνέχεια της πολύ πετυχημένης συνεργασίας με τον Μιχάλη που μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Το νέο τραγούδι μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ θα κυκλοφορήσει και επίσημα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming από τη Heaven Music. Μετά το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα», το οποίο ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έδωσε συνέχεια στο προσωπικό σερί επιτυχιών του Μιχάλη Χατζηγιάννη ανεβαίνοντας σε υψηλές θέσεις (No. 4) στο Ελληνικό Airplay Chart τώρα έρχεται το «Με πονάει» μελωδικά υποσχόμενο και για άλλες επιτυχίες το 2023.

Πού το ξέρουμε;

Ακούστε απλά ένα μικρό απόσπασμα από το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη που δημοσιεύθηκε στο YouTube από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που συμμετέχουν στην πρώτη μετάδοσή του και θα καταλάβετε γιατί ο Μιχάλης τον νέο χρόνο μας χαρίζει τον πιο γλυκό και μελωδικό του πόνο !

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: