Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣNATAΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Απόψε νέα Σελήνη που δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε σκοπούς...

NATAΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Απόψε νέα Σελήνη που δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε σκοπούς και στόχους-Ποια ζώδια επηρεάζει

-

- Advertisement -

Σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 22:53 έχουμε την Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου στην 1°32°.  Η αστρολόγος Νατάσα Ιωάννου, μας μιλά για μια νέα Σελήνη που φέρνει μαζί της μεταμορφωτικές ενέργειας, ανατροπές, επαναστατικότητα, πίεση και περιορισμό.

Αν αναλύσουμε λίγο καλύτερα τις όψεις αυτής της νέας σελήνης θα δούμε τη στενή επαφή που έχουν τα δύο φώτα με το Πλούτωνα. Αν και ασύμβατη αυτή η όψη, κρύβει έντονες μεταμορφωτικές αλλαγές. Τονίζει το κομμάτι του ελέγχου, φέρνει συναισθηματική πίεση, τονίζει τις φιλοδοξίες, δίνει πείσμα, δυναμισμό, φέρνει θέματα που έχουν να κάνουν με θέσεις εξουσίας, χαρίζει ψυχική δύναμη και τονίζει τη σεξουαλικότητα μας. Πιθανόν ακραίες συμπεριφορές και γεγονότα, αυτοκαταστροφικές πολλές φορές ενώ από την άλλη δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε στόχους και φιλοδοξίες.

Πιθανόν να δούμε έντονες αλλαγές με έναν πιο επαναστατικό τρόπο στο κομμάτι της τεχνολογίας και της επιστήμης, θέματα με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ίσως φέρει την ανάγκη να σπάσουμε τα δεσμά που μας κρατούσαν περιορισμένους και κολλημένους τόσο καιρό στο παρελθόν. Η Σελήνη εκτός ορίων ίσως μας φέρει αντιμέτωπους με συναισθηματικά ξεσπάσματα και μια τάση να παρασυρόμαστε από το συναίσθημα. Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους 0°,1°2° και Αιγόκερους των τελευταίων 2 ημερών 28°,29° μοίρες.

Το δύσκολο κομμάτι είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου της νέας σελήνης για τη χώρας, η Αφροδίτη,  βρίσκεται σε σύνοδο με το Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό θα μπορούσε να  φέρει περιορισμούς στο οικονομικό κομμάτι, μελαγχολική διάθεση, πίεση και γενικά θα δούμε ότι δύσκολα ικανοποιούνται οι ανάγκες μας. Στις διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με ψυχρές συμπεριφορές, και έντονη κριτική. Δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπές στο τομέα των σχέσεων αφού βλέπουμε την Αφροδίτη να κάνει επίσης αντιπαραλληλια με τον Ουρανό. Αυτό μπορεί να φέρει ξαφνικά προβλήματα στις σχέσεις ή ξαφνικούς χωρισμούς.

Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους 23°,24°,25° μοίρες. Ο Άρης που μόλις έχει γυρίσει σε ορθή φορά από το ζώδιο των Διδύμων βρίσκεται επίσης εκτός ορίων. Η θέση αυτή θα μπορούσε να φέρει αναπάντεχα προβλήματα και νεύρα. Με το εξάγωνο όμως που κάνει με το Δία από το ζώδιο του Κριού θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις και διεξόδους σε ότι μας απασχολήσει.

Επηρεάζει κυρίως μεταβλητά Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες 8°,9° μοίρες και Κριούς 4°,5° μοίρες.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: