Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSKOΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Άγνωστοι εισέβαλαν προκαλώντας πανικό-Εισήλθαν στο χώρο με μαχαίρι-Λήξη συναγερμού

KOΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Άγνωστοι εισέβαλαν προκαλώντας πανικό-Εισήλθαν στο χώρο με μαχαίρι-Λήξη συναγερμού

-

- Advertisement -

Λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι άγνωστοι εισέβαλαν στο Κολλέγιο Αθηνών με μαχαίρι, ενώ οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι μπήκαν στο κάμπους του Κολλεγίου από τα κάγκελα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο Αλβανούς οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους μαχαίρι,  και εισήλθαν στο χώρο του campus του Κολλεγίου πηδώντας τα κάγκελα των εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα, μαθητές του Κολλεγίου κατήγγειλαν ότι είδαν άτομα με μαχαίρια να εισβάλουν στο κτίριο με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις των ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ αλλά και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) οι οποίες απέκλεισαν τις τρεις εισόδους και εξόδους του Κολλεγίου και ξεκίνησαν έρευνες στον προαύλιο χώρο και τις αίθουσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε και ένα δεύτερο τηλεφώνημα από υπάλληλο ασφαλείας του Κολλεγίου ο οποίος ενημέρωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα και ο αξιωματικός υπηρεσίας την Άμεση Δράση.

Από το Κολλέγιο Αθηνών τηρήθηκε το πρωτόκολλο με αποτέλεσμα οι μαθητές να παραμείνουν στις τάξεις τους. Στο σημείο έσπευσαν και γονείς οι οποίοι πληροφορήθηκαν για την εξέλιξη. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο ιδιωτικό σχολείο ωστόσο παρά τις έρευνες δεν εντόπισαν ούτε ενδεχόμενους δράστες ούτε αιχμηρά αντικείμενα, αλλά ούτε και εξωσχολικοί εντός των εγκαταστάσεων. Ο υπεύθυνος ασφαλείας, ο οποίος κάλεσε τρεις φορές την άμεση δράση και ήταν αυτός που κινητοποίησε τις Αρχές, πρόκειται να οδηγηθεί για κατάθεση.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: