Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ: Προτίμησε να...μαγειρέψει Teriyaki Chicken αντί να πάει στην κηδεία...

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ: Προτίμησε να…μαγειρέψει Teriyaki Chicken αντί να πάει στην κηδεία του νονού του-Ξένο δημοσίευμα τον επικρίνει γιατί απουσίαζε από την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ της Ουαλίας από την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου δεν πέρασε απαρατήρητη από τα εκατοντάδες ΜΜΕ, τα οποία κάλυπταν την τελετή από την Αθήνα.

Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL επέκρινε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ της Ουαλίας, επισημαίνοντας σε άρθρο του ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προτίμησε να… φορέσει μαγειρική ποδιά, παρά να παρευρεθεί στην κηδεία του νονού του, τέως βασιλιά της Ελλάδας.

«Γι’ αυτό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρέλειψε την κηδεία του νονού του Κωνσταντίνου;» ρώτησε το γερμανικό δίκτυο RTL, δείχνοντας με το δάχτυλο τον μεγαλύτερο γιο του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος εθεάθη να συμμετέχει σε μάθημα μαγειρικής στο Μπέρκσαϊρ.

«Ενώ πολλοί αξιωματούχοι από όλη την Ευρώπη βρίσκονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος απουσίαζε: ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο νονός του αείμνηστου μονάρχη!. Είναι το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη! Τώρα εμφανίστηκε για να μαγειρέψει όχι μακριά από το μέρος που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορούσε να απουσιάζει από την 25η επέτειο λειτουργίας της φιλανθρωπικής οργάνωσης που προσφέρει στους νέους απασχόληση και ζεστά γεύματα αφότου τελειώνουν το σχολείο».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: