Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΤΕΤΡΑΜΗΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Διέρρευσε η εξεταστέα ύλη των Νέων Ελληνικών λίγη ώρα πριν...

ΤΕΤΡΑΜΗΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Διέρρευσε η εξεταστέα ύλη των Νέων Ελληνικών λίγη ώρα πριν οι μαθητές δώσουν το πρώτο τους μάθημα-Αποσύρθηκαν τα γραπτά

-

- Advertisement -

Αυτή την στιγμή παρακάθονται Παγκύπρια οι εξετάσεις του πρώτου μαθήματος των Νέων Ελληνικών της Γ’ Λυκείου, όμως τα προβλήματα φάνηκαν με αποτέλεσμα να αποσυρθούν γραπτά λόγω ότι κυκλοφόρησε η εξεταστέα ύλη σε όλο το σχολείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες γύρω στις 09.15 (οι εξετάσεις ξεκινούσαν 10.30), πριν οι μαθητές προσέλθουν στις τάξεις οι ερωτήσεις του γραπτού (θέμα έκθεσης, δύο ερωτήσεις λογοτεχνίας όπως επίσης και το κείμενο που θα ήταν σε συνεξέταση) κυκλοφόρησαν σε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα καθηγητές και μαθητές να ξέρουν την ύλη τις οποίες θα εξετασθούν κάτι που κανονικά απαγορεύεται. Όπως πληροφορηθήκαμε αυτή τη στιγμή οι καθηγητές πήραν τα γραπτά από τους μαθητές και περιμένουν νέα από το Υπουργείο παιδείας αλλά δεν αφήνουν κανένα μαθητή να βγει από την τάξη. Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου στα σχολεία της Λάρνακας όπου σημειώθηκε το περιστατικό είναι σε κατάσταση πανικού.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: