Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSNΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ: Έφυγε από τη ζωή η πρώτη food writer στην Κύπρο-Ήταν...

NΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ: Έφυγε από τη ζωή η πρώτη food writer στην Κύπρο-Ήταν πηγή έμπνευσης για όλους μας-Ταύτισε το όνομα της με τις «Χρυσές Συνταγές»

-

- Advertisement -

Η γυναίκα που έγραψε χιλιάδες συνταγές, γνώρισε τη επιτυχία και την εκτίμηση των συνάδελφων της, έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η Νίνα Θεοχαρίδου ήταν η πρώτη food writer στην Κύπρο, η γυναίκα που ήταν πάντοτε ευγενική και προσιτή. Σε αφιέρωμα που έκανε πριν από λίγη ώρα η εφημερίδα “Φιλελεύθερος” και η δημοσιογράφος Τώνια Σταυρινού, τα λέει όλα.

Έγραψε χιλιάδες συνταγές, συμβούλευσε δεκάδες εστιατόρια, γνώρισε διεθνείς κουζίνες και σπουδαίους σεφ, μαθήτευσε δίπλα σε Γάλλους οινοποιούς, έζησε για χρόνια στη Γενεύη και στο Σουδάν, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας με τρόπο μοναδικό τις εμπειρίες της στους αναγνώστες… Η Νίνα Θεοχαρίδου, ένας πολύχρονος συνεργάτης του «Φιλελεύθερου», η πρώτη food writer στην Κύπρο, η γυναίκα που ταύτισε το όνομά της με τις  «Χρυσές Συνταγές», έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Ήταν τόσο όμορφη και ευθυτενής, που στα 16 της πόζαρε στον γλύπτη Ιωάννη Νοταρά για τη δημιουργία του αγάλματος της Ελευθερίας, που βρίσκεται κοντά στην Αρχιεπισκοπή. Το coffeevibesmagazine εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους της και ιδιαίτερα στους δύο της γιους, που αφήνει πίσω της.

Πηγή: «Φιλελεύθερος»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: