Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSKAIΡΟΣ: Κυριακάτικη βροχή με θερμοκρασία χαμηλή τις βραδινές ώρες

KAIΡΟΣ: Κυριακάτικη βροχή με θερμοκρασία χαμηλή τις βραδινές ώρες

-

- Advertisement -

Σήμερα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και στα νότια παράλια. Το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα δυτικά και στα νότια του νησιού.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία τη Δευτέρα αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη και την Τετάρτη, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: