Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWS30ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ: «Αφαιρέθηκα με το κινητό και το παιδί έπεσε στο ποτάμι»-Άλλαξε...

30ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ: «Αφαιρέθηκα με το κινητό και το παιδί έπεσε στο ποτάμι»-Άλλαξε τη μαρτυρία της για τις μοιραίες στιγμές με το παιδί της στον Αλιάκμονα

-

- Advertisement -

Μια διαφορετική εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο φράγμα του Αλιάκμονα έδωσε η 30χρονη μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

Η 30χρονη επιμένει ότι δεν έριξε η ίδια το παιδί μέσα στο ποτάμι, τονίζοντας ότι την κατηγορούν άδικα.

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ» σημείωσε μιλώντας αποκλειστικά στο Live News, μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας όπου κρατείται μέχρι να απολογηθεί. Στη συνέχεια μίλησε για τα όσα συνέβησαν στον Αλιάκμονα, όπου βρέθηκε μόνη της με το παιδί της για να κάνουν βόλτα.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι .Μετά δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω» .

Πηγή:in.gr

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: