Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSKABOSU: Σε σοβαρή κατάσταση η σκυλίτσα πίσω από το διάσημο meme Doge-Είναι...

KABOSU: Σε σοβαρή κατάσταση η σκυλίτσα πίσω από το διάσημο meme Doge-Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζώα στο διαδίκτυο -(Φώτο-Βίντεο)

-

- Advertisement -

H σκυλίτσα πίσω από το διάσημο meme «Doge» είναι σοβαρά άρρωστη, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η ιδιοκτήτρια της και νηπιαγωγός Atsuko Sato.

Και συγκεκριμένα το 17 ετών Σίμπα Ίνου πάσχει από χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, ένα είδος καρκίνου του αίματος και του μυελού των οστών, και από χολαγγειοηπατίτιδα, μια φλεγμονή των χοληφόρων οδών, σύμφωνα με τον Guardian. Αν και όρεξη της έχει επανέλθει και είναι σε θέση να πιει νερό, σύμφωνα με τον γιατρό ο σκύλος είναι «σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση». Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Sato σχολίασε: «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο άσχημα».

Το 2013 η Kabosu έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζώα στο διαδίκτυο με μία φωτογραφία του 2010 που δημοσίευσε η ιδιοκτήτριά της στην οποία ποζάρει με διπλωμένα πόδια και μια περίεργη έκφραση. Εκτοτε έγινε διάσημη με την εικόνα της να αποτελεί έμπνευση μεταξύ άλλων και στο κρυπτονόμισμα Dogecoin που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο Έλον Μασκ είναι από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές του Dogecoin, ενώ το κρυπτονόμισμα έχει γίνει χορηγός της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Watford, με το πρόσωπο της σκυλίτσας να τυπώνεται σε φανέλες της.Η Sato ευχαρίστησε τους θαυμαστές της σκυλίτσας για την υποστήριξή τους, λέγοντας ότι «παίρνει δύναμη απ’ όλο τον κόσμο».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: