Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSANΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: H συγκλονιστική ανάρτησή της μητέρας του, Θανάση Νικολάου που ζητά...

ANΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: H συγκλονιστική ανάρτησή της μητέρας του, Θανάση Νικολάου που ζητά δικαίωση

-

- Advertisement -

Μέρες γιορτινές, μέρες που κάθε ένας από εμάς είναι μαζί με την οικογένεια του και τους ανθρώπους που αγαπά. Η μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα με μια συγκλονιστική ανάρτησή της αναφέρει όλους τους λόγους που το παιδί της, δεν ήταν μαζί με την οικογένεια του τις γιορτινές αυτές ημέρες.

«Περάσαμε και φέτος μαύρα Χριστούγεννα χωρίς τον †Θανάση μας και χωρίς την δικαίωση του! Η δικαίωση του θα ήταν το λιγότερο και το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει αυτό το Κράτος σε ένα στρατιώτη που ξάγρυπνος το υπηρετούσε και το σκότωσαν άναδρα οι ίδιοι τους την ώρα της υπηρεσίας του!

*Τού έκλεισαν το στόμα για να μην μιλήσει για τις παράνομες ενέργειες τους και τις διακινήσεις που άθελα του είδε! Έπεσαν εκατοντάδες χιλιάδες λίρες! το 2005, για να συγκαλυφθεί το άγριο έγκλημα από όλους, για να μην αποδοθούν ευθύνες και έτσι να έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις παρανομίες τους και να γίνονται εκατομυριούχοι!

*Τα γνωρίζουμε όλα, και τώρα εξηγείται γιατί όλη αυτή η σατανική συγκάλυψη από όλες τις υπηρεσίες και τους αρμοδίους! Από τον περιβόητο ιατροδικαστή που ακόμα τον έχουν ελεύθερο και ατιμώρητο, καθώς και κάποια διεφθαρμένα άτομα από την Αστυνομία, αλλά και από κάποιους λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας που τους είχαμε σαν βράχους απέναντι μας όλα αυτά τα χρόνια!»

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: