Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΡΑΦΑΗΛ: O μικρούλης εύχεται Χρόνια πολλά και συγκινεί το Πανελλήνιο- (βίντεο)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΡΑΦΑΗΛ: O μικρούλης εύχεται Χρόνια πολλά και συγκινεί το Πανελλήνιο- (βίντεο)

-

- Advertisement -

Ο γνωστός μικρούλης, Παναγιώτης Ραφαήλ ο οποίος είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο με το πρόβλημα υγείας του, ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία στέλνει μέσω του διαδικτύου Χρόνια πολλά ανοίγοντας τα δώρα του.

Οι γονείς του κοινοποίησαν ένα βίντεο στο Facebook, στο οποίο ο μικρός ανοίγει τα δώρα του και εύχεται σε όλους «Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα».

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!»

Να θυμίσουμε, σε παλαιότερη ανάρτησή που είχε κάνει η οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προ 2 μηνών, ευχαριστούσε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του 4χρονου και με την βοήθειά τους δόθηκε η ευκαιρία στο αγοράκι να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη γονιδιακή θεραπεία, στη συνέχεια έγραφαν ότι ο μικρός «προοδεύει και δυναμώνει», μετά την επιτυχία της θεραπείας.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: