Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήSHOWBIZΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ: To Xριστουγεννιάτικο τραγούδι «All I Want for Christmas Is...

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ: To Xριστουγεννιάτικο τραγούδι «All I Want for Christmas Is You» που ποτέ δεν θα βαρεθούμε- Πόσα κερδίζει η ερμηνεύτρια για όλες τις προβολές (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Το κλασικό εορταστικό τραγούδι της Mariah Carey, All I Want for Christmas Is You, είναι το ολοχρόνα το δώρο που παίρνει τόσο η εταιρεία της όσο και η ίδια.

Το 2021, η κύρια ηχογράφηση της εκδοχής του τραγουδιού της Carey, που γράφτηκε από κοινού με τον Walter Afanasieff, παρήγαγε 1,747 εκατομμύρια μονάδες κατανάλωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Luminate. Από αυτές, 48.000 προήλθαν από downloading του κομματιού, 200 εκατομμύρια προήλθαν από streaming, 52,5 εκατομμύρια προήλθαν από προβολές βίντεο και 24 εκατομμύρια από προγραμματισμένα streams. Όλες αυτές οι προβολές απέφεραν 1,36 εκατομμύρια δολάρια για την Carey και την δισκογραφική της εταιρία, Sony Music, σύμφωνα με το Billboard.

Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιπροσώπευαν μόνο το 51% των πωλήσεων από downloading και το 30,7% streaming, οπότε όταν κοιτάξετε το τραγούδι παγκοσμίως, το Billboard εκτιμά ότι πέρσι η κύρια έκδοση του τραγουδιού της Carey απέφερε σχεδόν 4,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα δικαιώματα έκδοσης απέφεραν άλλα 1,66 εκατομμύρια δολάρια. Σε συνδυασμό, το ποσό ανέρχεται σε 6,16 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια έσοδα και δικαιώματα εκδόσεων.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΜΑ: Το ποσό που μαζεύτηκε από τις εκστρατείες...

Δύο μήνες συνεχούς δραστηριότητας είχαν ένα αξιοπρεπή αποτέλεσμα αφού η εμπνεύστρια του Φτιάξτε μια καρδιά ΑΛΜΑ, Άντρη Ευριπίδου, κατόρθωσε να υλοποιήσει μαζί με τους...