ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ: «Με σήκωναν για να κάτσω…» -Θυμάται τα είκοσι χρόνια που ήταν καθηλωμένη στο αναπηρικό καροτσάκι

50

H Mαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στα προβλήματα υγείας που δεν ταλαιπωρούν αλλά και την διάθεσή της για ζωή δίνοντας μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέροντας, όμως την δύσκολη περίοδο που βίωσε για 20 χρόνια.

Στην συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα είκοσι χρόνια που βίωσε καθηλωμένη στο αναπηρικό καροτσάκι, για το πώς έβλεπε με τα δικά της μάτια τον εαυτό της.

«Αλίμονο, θα ήμουν ηλίθια αν έλεγα όχι. Πέρασα 20 χρόνια φρικτά. Ήμουν παράλυτη, παχύσαρκη 120 και βάλε κιλά. Υπήρξα ένα τέρας. Είχα μεταμορφωθεί σε ένα τέρας. Ένα τέρας που πήρε το θάρρος και έβγαλε τη φωτογραφία του στην τηλεόραση. Ένα τέρας, γουρούνι παχύσαρκο και με σήκωναν για να καθίσω ακόμη και στο καροτσάκι. Μετά από αυτό κάηκα, αλλά ευτυχώς βρήκα τον άνθρωπο που με έκανε να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Περπατάω, αλλά δεν μπορώ ακόμη να κάνω μεγάλη απόσταση, πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνω κατοστάρι.

Στην συνέχεια της συνέντευξης της αναφέρει επίσης ποιοι της στάθηκαν στην δύσκολη περίοδο της ζωής της και να μιλήσει για ποια ήταν τα άτομα που ενώ δεν ήταν φίλοι της νοιάστηκαν για την ίδια.

«Λίγο αλλά στάθηκαν. Από το θέατρο, σχεδόν κανείς δεν ήρθε να με δει. Μονάχα η Καραγιάννη, η Στυλιανοπούλου και η Μπεάτα Ασημακοπούλου με την οποία είχα να συναντηθώ 40 χρόνια. Έψαξε και με βρήκε μετά από 40 χρόνια και ήρθε στο νοσοκομείο και έκατσε μαζί μου μία ολόκληρη μέρα. Μετά από λίγο έφυγε από τη ζωή. Ήταν συγκινητική γιατί δεν ήταν φίλη μου. Δεν ήρθε άλλος από το θέατρο, δεν είναι και πολύ συντρέχτες οι καλλιτέχνες στις αρρώστιες».