ΘANAΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ: «Δεν ήθελα να επισκέπτομαι την Κιβωτό για προσωπικούς λόγους»-Μίλησε για τα προσωπικά του βιώματα από το ορφανοτροφείο

38

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης  βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή τη συζήτηση γύρω από τις σοκαριστικές καταγγελίες που έρχονται στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου, αφού όπως είναι γνωστό o ηθοποιός έζησε μέρος της ζωής του μέσα στο ορφανοτροφείο.

«Ποτέ δεν άκουγαν τις φωνές μας…Πώς ένα παιδάκι να βάλει με το κράτος….Αυτά τα παιδιά τα βλέπω αδέλφια μου…Οι εποχές που μπήκαν το ’76 ήταν διαφορετικές εποχές. Μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου που δραπέτευσα. Δεν μας επιτρέπονταν να ονειρευόμαστε ούτε να ζητάμε…Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς είναι εκτός θέματος. Είπε ότι δεν ξυπνούσε στις 8 το πρωί. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μεγαλώσαμε πολλά παιδιά μαζί, υπάρχουν κανόνες. Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ την Κιβωτό, όπως και το Χαμόγελο. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτές τις δομές. Έχω τους λόγους μου και είναι πολύ προσωπικοί. Η εποχή μου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε στέγαση, θέρμανση, τηλεόραση, σπουδές. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα. Όταν μπήκα εγώ μωρό μέχρι να ενηλικιωθώ, όλοι δραπέτευαν. Το 2022 δεν γίνεται αυτό αλλά δυσκολίες θα υπάρχουν. Δεν είναι εύκολη η διοίκηση, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά που οι ψυχές τους είναι διαλυμένες. Στη σημερινή εποχή, όμως δεν σηκώνουμε χέρι»