ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ: Ελλαδίτες και Κύπριοι καλλιτέχνες ποζάρουν χωρίς μαλλιά-Για τον παιδικό καρκίνο- «Την φωτογράφιση την αφιερώνω στην αγαπημένη μου γιαγιά Χρυστάλλα…»

83

Με το σύνθημα «Ελπί-ΖΩ να γίνεις και εσύ δότης” καταξιωμένοι καλλιτέχνες της Κύπρου και της Ελλάδας, φωτογραφήθηκαν χωρίς μαλλιά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τον παιδικό καρκίνο και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την μεταμόσχευση μυελού των οστών.

To όλο project ήταν μια ιδέα της εκδότριας του free press περιοδικού Koita, Μαριάμ Νίκου η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα. Το φωτογραφικό project έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει για τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο ώστε να γίνουμε όλοι δότες μυελού των οστών. Τους καλλιτέχνες φωτογράφησε ο βραβευμένος φωτογράφος Πάνος Ζουλάκη. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες είναι και η Κύπρια ηθοποιός Κρίστυ Παπαδοπούλου η οποία σε ανάρτησή της, στο προσωπικό της προφίλ στέλνει το δικό της μήνυμα.

«Μια φωτογράφιση που έγινε με πολλή αγάπη και νόημα, αυτός ο κωλοκαρκίνος που υπάρχει ακόμα στις ζωές μας και που έχει γίνει μάστιγα, αυτή την φωτογράφιση την αφιερώνω στην αγαπημένη μου γιαγιά Χρυστάλλα που πριν λίγες μέρες έφυγε από αυτόν και στην εξέλιξη της εμένα, που είναι τιμή μου να ζω για να εξιστορώ τις όμορφες ιστορίες από τις μάχες μας για ζωή … «Ελπί-ΖΩ να γίνεις και εσύ δότης μυελού των οστών. πορτρέτα»

Ανάμεσα σε άλλους στην φωτογράφηση συμμετέχει και η Κύπρια ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, o Kύπριος ηθοποιός, Γιάννης Σπαλιάρας, η Άννα Μπέζαν, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδη, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Τόνυ Σφήνο, η Μπέσσυ Μάλφα ο Χάρης Μαυρουδή, η Δώρα Χρυσικού, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Άριελ Κωνσταντινίδη και πολλούς άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 1000 φωτογραφίες και €3000 στην Europa Donna Κύπρουhttps://www.boussiasnews.cy/el/news/1668502629/kean-1000-fotoghrafies-kai-eur3000-stin-europa-donna-kyproy