ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Aπό το Τμήμα Νέων Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού-Δείξετε τις ευαισθησίες σας για τις άπορες οικογένειες

148

Μια αξιέπαινη εκδήλωση που έχει ουσιαστικό σκοπό διοργανώνεται από το Τμήμα Νέων Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Limassol AGORA όπου τα έσοδα θα δοθούν σε οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ενόψει των γιορτών διοργανώνεται την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6.30 μ.μ. διάφορες δραστηριότητες στο χώρο του Limassol Agora όπου ο καθένας ένας από εμάς μαζί με τα παιδιά μας μπορούμε να διασκεδάσουμε συνεισφέροντας παράλληλα στα Πακέτα Αγάπης.

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα γίνει η φωταγώγηση από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαϊδη ενώ θα υπάρχουν χειροτεχνίες, γλυκά, λουλούδια, στολίδια, δώρα χορωδίες αλλά και φωτογράφηση με τον Άγιο Βασίλη. Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τα Πακέτα Αγάπης που θα δοθούν σε οικογένειες με παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Black Friday καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Μπιμπίλα και Γιώργο Μάγκαhttps://www.boussiasnews.cy/el/news/1668500422/kotsovolos-black-friday-kampania-me-protaghonistes-toys-spyro-mpimpila-kai-giwrgho-maghka-vid