ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Mια εκδήλωση από καρδιάς ειδικά για τους Κερυνειώτες-Με παρουσιάστρια την Άννα Μαρία Ευτυχίου (Φώτο)

71

Απογευματινό τσαϊ με στόχο την οικονομική ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κυπριακού Ερυθρού Σταύρου διοργανώθηκε στο κήπο της οικίας της προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταύρου του Κλάδου Κερύνειας, Φωτεινής Παπαδόπουλου.

Στην εκδήλωση έγινε απονομή αναμνηστικών πλακετών στα μέλη του Κλάδου Κερύνειας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού τα οποία εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες στην ενίσχυση του κλάδου που έχει ως στόχο να βοηθά τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, και ειδικά τους Κερυνειώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο επίτευγμα ερευνητών στη Βρετανία που προβλέπει τον κίνδυνο ενός ανθρώπου να εμφανίσει καρδιαγγειακή νόσοhttps://www.boussiasnews.cy/el/news/1665064016/systima-ai-provlepei-ton-kardiaghgheiako-kindino-apo-ta-matia-se-60-defterolepta

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Άννα Μαρία Ευτυχίου. Να επισημανθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους συντελεστές της εκδήλωσης. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβαν αφιλοκερδώς η Λευκή και ο Κωνσταντίνος ενώ ο Χρυσοχόος Στάθη Χριστοδούλου, φιλοτέχνησε και πρόσφερε δωρεάν όλες τις τιμητικές πλακέτες και τα αναμνηστικά δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκκληση προς τον Υπουργό Υγείαςhttps://coffeevibesmagazine.com/2022/10/06/%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b8%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%ad%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ac/

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν, επίσης, τα μέλη του Κλάδου Κερύνειας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η πρώην Πρόεδρος του Κλάδου Κερύνειας, Μαρούλα Αγγελίδου, Έλλη Λεπτού, Μαρία Κυριακίδου, Νίκη Ιωάννου, Ευανθία Παπασάββα, Γιαννούλα Αδάμου, Άννα Αλεξάνδρου, Στέλλα Ανθούση- Σταυροπούλου, Στέλλα Γεωργιάδου, Ηρούλα Δημητρίου, Σταυρούλα Δημητρίου, Ρένα Κουτσοκούμνη, Αλίκη Μάζη-Παπαγιάννη και Σάββας Σχίζας.

Η Φωτεινή Παπαδόπουλου, η Μαρούλλα Αγγελίδη και η Μαρία Χατζηστεφάνου
Αναμνηστικό δώρο δόθηκε στην κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, για την παραχώρηση του χώρου και την υπέροχη φιλοξενία, στην ζωγράφο Σούζαν Κερ, για την προσφορά του ζωγραφικού πίνακα της με θέμα το λιμανάκι της Κερύνειας, και στον Ζωγράφο Κυριάκο Λίρα, για την προσφορά δύο μεταξοτυπιών με το λιμανάκι της Κερύνειας.
Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και αναμνηστικά σε πρώην στελέχη
Το παρών της έδωσε και Υφυπουργός Πρόνοιας, Αναστασία Ανθούση
Οι κήποι της Φωτεινής Παπαδόπουλου γέμισαν με κόσμο ενώ ο χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα για την περίσταση