ΓIANNHΣ ΠΑΡΙΟΣ: Ο ερωτικός ερμηνευτής έκανε την επανεμφάνιση του-Μας έλειψε… «Πες μου πού είσαι» (Φώτο-Βίντεο)

60

Ο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης Γιάννης Πάριος, του οποίου τα τραγούδια του έγιναν επιτυχίες έκανε την επανεμφάνισή του ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του. Ο πετυχημένος ερμηνευτής μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε το νέο του τραγούδι που τιτλοφορείται «Πες μου πού είσαι»

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να έχει αποφασίσει να μην δίνει τόσες συνεντεύξεις αλλά δεν σταματά να δουλεύει ποτέ. Αυτή τη φορά ο Γιάννης Πάριος κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι και την είδηση έκανε γνωστή η πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη. Συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Γιάννη Πάριο και το σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα.

Οι τρεις τους βρίσκονται στο στούντιο, ηχογραφώντας το νέο τραγούδι του επιτυχημένου τραγουδιστή, το οποίο έχει γράψει ο Μίνωας Μάτσας, και τιτλοφορείται «Πες μου πού είσαι». Το τραγούδι είναι από τη σειρά της ΕΡΤ «Το βραχιόλι της Φωτιάς».

«Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι που έγραψε ο Μίνως σε στίχους Σοφίας Καψούρου και ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πάριος! Είχα την τύχη να βρεθώ στο στούντιο όταν έκαναν την ηχογράφηση, που για εμένα ήταν μια μοναδική εμπειρία!».