Στην Κύπρο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας, για να επιμεληθεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του καφέ Hogar Coffee όπου είναι ένας εκ των ιδιοκτητών. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε την άφιξη του, στο νησί μας για να δώσει μια νέα πνοή στο κόσμο της εστίασης.

Σε μια χαλαρή κουβέντα ανάμεσα σε λίγους εκλεκτούς φίλους της εγχώριας δημοσιογραφίας, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για τα νέα του σχέδια τα οποία αφορούν το χώρο της εστίασης και περιλαμβάνουν την Κύπρο.  Ο νέος χώρος, ο οποίος βρίσκεται στην Λεωφόρο Σταύρου και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της Λευκωσίας, υπάρχουν και άλλες καφετέριες γνωστών brands αναφέροντας όμως ότι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό, αφού αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζει και στο χώρο του αθλητισμού.

Παράλληλα,  ο ίδιος αποκάλυψε ότι στο σύντομο μέλλον, θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις στο χώρο του Hogar Coffee αλλά και εκπλήξεις. Σε ερώτησή εάν τα επαγγελματικά του σχέδια παραμείνουν μόνο στο χώρο της εστίασης, ο ίδιος αποκάλυψε ότι στο άμεσο μέλλον δεν αποκλείει και την δημιουργία ενός σύγχρονου γυμναστηρίου που δεν υπάρχει στο νησί μας. Σε σχετικές ερωτήσεις ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέφερε, επίσης, ότι είναι λάτρης του καλού καφέ και δεν λείπει ποτέ από την καθημερινότητα του.

Με την Νατάσα Ευριπίδου
Με την Άντρεα Καφά
Με την Χριστίνα Πελεκάνου
Με την Αθηνά Χάλκου