ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Έκανε μια ευχή να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League και η ευχή του υλοποιήθηκε (Φώτο)

51

Ένα 13χρονο σπάνιο, χαρισματικό παιδί είχε την επιθυμία να παρακολουθήσει τον τελικό του champions League και ο οργανισμός “Κάνε μια Ευχή” την υλοποίησε στο μέγιστο βαθμό.

Ο Κωνσταντίνος έχει οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό όπως γράφει σε ανάρτησή του, ο οργανισμός φορούσε μια ποδοσφαιρική μπλούζα και κρατούσε μια μπάλα στο χέρι. Ο ίδιος μαζί με την οικογένεια του, ταξίδευσε στο Παρίσι και το μόνο απαραίτητο για εκείνον ήταν να πάρει μαζί του, τα ποδοσφαιρικά του. Ο Κωνσταντίνος πηγαίνοντας στο γήπεδο φώναζε ενθαρρυντικά συνθήματα για την αγαπημένη του ομάδα, και είδε από κοντά όλους τους παίκτες που έβλεπε μονάχα από την τηλεόραση. βρισκόταν μέσα στο πλήθος, φωνάζοντας ενθαρρυντικά συνθήματα για την αγαπημένη του ομάδα. Ημίχρονο στο ημίχρονο, ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης, τελείωσε, όμως όχι το ταξίδι τους.

Ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του απόλαυσαν μια μοναδική ξενάγηση στο Παρίσι. Εκείνη την ημέρα, η Πόλη του Φωτός δεν φώτιζε τους μεγάλους δρόμους και τα εντυπωσιακά κτίρια, αλλά το χαμόγελο του Κωνσταντίνου μας. Την ίδια στιγμή, τα λόγια της μαμάς του φώτιζαν εμάς: «Ο Κωνσταντίνος κατά τη διάρκεια του αγώνα δάκρυσε από τη συγκίνησή του. Έβλεπε όλους τους αγαπημένους του παίχτες σε απόσταση ανάσας. Ονειρευόταν αυτή τη στιγμή από το μαγικό εκείνο τηλεφώνημα που έμελλε να τον κάνει τον πιο χαρούμενο άνθρωπο!».