Τον αγαπημένο της, Βασίλη Δημάκη αρραβωνιάστηκε η κόρη της, Σοφία Βόσσου, Ερασμία Μάνου. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της, πώς έγινε η γνωριμία τους με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, και πώς οι δύο τους αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν μέσα στις φυλακές με ειδική άδεια.

Η τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day ανέφερε ότι είναι πολύ καλά παρόλο που η επικοινωνία μαζί με τον αγαπημένο της, είναι δύσκολη λόγω του εγκλεισμού του μέσα στην φυλακή.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες.Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω. Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό».

Παρόλο που δεν έχουν άμεση επαφή μεταξύ τους, εντούτοις το ζευγάρι αποφάσισε να αρραβωνιαστεί, παρουσία μάλιστα και της γνωστής ερμηνεύτριας, Σοφία Βόσσου.

«Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου».