Αθρόα ήταν η συμμετοχή των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στο 18ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαιμάχων ΟΠΑΠ Κύπρου. Γνωστά «τέρατα» του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών τους για άλλη μια φορά για να στείλουν το μήνυμα ότι τα ναρκωτικά πρέπει να μείνουν έξω από τα αθλητικά γήπεδα και γενικότερα.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου, όπου ο Δήμαρχος Στρόβολου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους παραχώρησε δωρεάν τις εγκαταστάσεις υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών. Στην τελετή έναρξης του τουρνουά μίλησαν ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και η Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Συνδέσμου Κύπρου Νάντια Καρακούλα οι οποίοι σε σύντομο χαιρετισμό τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους προς τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για την διαχρονική στήριξη τους στον αγώνα ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου παραδίδει την επιταγή του Ποδοσφαιρικού Όμιλου Παλαίμαχων Λευκωσίας στην Νάντια Καρακούλα
Ο Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Διαιτητών κ. Σπανός παραδίδει την επιταγή την κ. Νάντια Καρακούλα

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας Νίκος Σατσιάς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου κ. Πάπουτσος οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδιαίτερα στον Υπουργό Υγείας και τον Δήμαρχο Στροβόλου οι οποίοι έθεσαν υπό την αιγίδα και προστασία τους τον θεσμό του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά ενάντια στα ναρκωτικά και παραχώρησε ασθενοφόρο για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο Χριστόφορος Χριστόφορου

Στο Τουρνουά έλαβαν μέρος οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, του Ολυμπιακού και του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου. Μια από τις σημαντικές στιγμές της εκδήλωσης, ήταν ότι ο Ποδοσφαιρικός όμιλος Παλαίμαχων Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου παρέδωσαν στην Νάντια Καρακούλα εισφορά για οικονομική ενίσχυση του Αντιναρκωτικού Συνδέσμου.

Ο Σωτήρης Καϊάφας ο οποίος αναδείχθηκε ως ο Ποδοσφαιριστής του Αιώνα

Στους αγώνες που ακολούθησαν οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό εφόσον απέκλεισαν στους ημιτελικούς τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου αντίστοιχα.  Ο τελικός βρήκε νικήτρια την ομάδα Παλαίμαχων του ΑΠΟΕΛ, η οποία επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι της Ομόνοιας με 5-3 .

Ο Γιώργος Πέτρου, Ανδρέας Πογιατζής και Τάκης Παππέτας
Ο ΓΓ Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Σπανός , ο Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου Παπούτσος, ο Κώστας Σωφρόνιου, ο Ανδρέας Πέρος, ο Χρυστοφόρος Χριστοφόρου, ο Πέπης Ιακώβου, ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Νίκος Σατσιας, ο Τάκης Παπεττας, ο Κώστας Σιαξιατες.
Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που άφησαν το δικό τους στίγμα στα γήπεδα
Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους με τον Χρίστο Σοφοκλέους Λίλλο
Ο Πέπης Ιακώβου παραδίδει στον γηραιότερο ποδοσφαιριστή, 78 χρονών, Πανίκο Ευθυμιάδη το κύπελλο.