Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την λευχαιμία γι’ αυτό τον σκοπό ο σύνδεσμος «Ύστερα ήρθε η Άνοιξη» διοργανώνουν πορεία για να δώσουν το μήνυμα της ελπίδας σε όλους όσους δίνουν την δική τους μάχη.

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στην Πλατεία Παλαιού Λιμανιού στην Λεμεσό και θα καταλήξει στο θεατράκι του Μόλου. Σύμφωνα με το μήνυμα του Συνδέσμου «Ύστερα Ήρθε Η Άνοιξη».

«Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την Λευχαιμία! Θα σας περιμένουμε στις 18/9 στη πορεία μας να δώσουμε το μήνυμα της ελπίδας σε όλους όσους δίνουν την δική τους μάχη!».

Η ομάδα του συνδέσμου «Ήρθε η Άνοιξη» αποτελείται από εθελοντές που προέρχονται από τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο των ατόμων με αιματολογικά προβλήματα, επαγγελματίες υγείας αλλά κυρίως από άτομα που πέρασαν από την καταιγίδα των αιματολογικών ασθενειών αλλά δίνοντας των δική τους μάχη κατάφεραν να φτάσουν στην δική τους Άνοιξη.

Συστάθηκε για πρώτη φορά το 2015 με αφορμή το καρναβάλι Λεμεσού με σκοπό να περάσει καλά προσφέροντας παράλληλα όλα τα καθαρά έσοδα σε ασθενείς με αιματολογικά προβλήματα. Η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό με αποτέλεσμα να βοηθηθούν οικονομικά ασθενείς που μετέβησαν για μεταμόσχευση στο εξωτερικό αλλά και μερική επάνδρωση του Αιματολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Λεμεσού με εξοπλισμό που θα βοηθήσει την θεραπεία και διαμονή των ασθενών. Εκτός από την οικονομική εισφορά, το «Ύστερα ήρθε η Άνοιξη», συμμετείχε αλλά και διοργανώνει πολλές δειγματοληψίες με σκοπό την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών.