ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ: Η νέα πρόταση της Κύπριας ερμηνεύτριας που μας ταξιδεύει στο μέλλον -«Ένα άλλο παρόν, μια άλλη στιγμή, ένα ραντεβού στο μέλλον, ίσως τότε…»(Βίντεο)

536

Για άλλη μια φορά η Κύπρια ερμηνεύτρια,  Τζένη Καραπατάκη, η οποία μας «ταξιδεύει» σε μια διαφορετική αίσθηση του χωροχρόνου…

Με το δικό του ξεχωριστό vibe, σε στίχους και μουσική της ιδίας, μας δίνει μια διαφορετική αίσθηση του χωροχρόνου ,δείχνοντας ότι δυο άνθρωποι σε όποιο παρόν και αν βρίσκονται, μπορούν να δώσουν Ραντεβού στο Μέλλον, γιατί όλα όσα έζησαν , η αγάπη , οι ψυχές , οι στιγμές δεν μπορούν να σβήσουν. Το τραγούδι είναι σε ενορχήστρωση Αντώνη Καρατζίκη και παραγωγή Αλέξανδρου Χρυσίδη, με τη συνοδεία της Athens Recording Orchestra ενώ το music video σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Χρυσίδη, είναι γυρισμένο στους μαγικούς καταρράκτες της Ραπεντώσας.

Όπως μας δήλωσε η ερμηνεύτρια το συγκεκριμένο τραγούδι, το εμπνεύστηκε μέσα από μια κατάσταση που αρκετοί από εμάς βιώνουν για μια αγάπη που ίσως στο μέλλον να καρποφορήσει…

«Το τραγούδι αυτό το αγάπησα πολύ και πραγματικά εύχομαι να το αγαπήσετε όσο εγώ ! ήταν μια έμπνευση από μια κατάσταση που πολλοί βιώνουν.. Να βρίσκεσαι με ένα άνθρωπο. Να Ζεις μαζί του στιγμές, να νιώθεις , να αγαπάς, όμως η στιγμή που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι σας, το συγκεκριμένο παρόν, να μην αφήνει να συμβαδίσετε, αν και οι ψυχές μιλούν, ξέρουν, από ένστικτο μαγνητίζουν και περιμένουν ..ένα άλλο παρόν, μια άλλη στιγμή , ένα ραντεβού στο μέλλον, ίσως τότε…»

Να επισημάνουμε ότι η ερμηνεύτρια στην μουσική της διαδρομή έχει πετύχει αξιόλογες συνεργασίες ενώ με το τραγούδι της «Έφυγες» σημείωσε αρκετή επιτυχία και συνεχίζει.