Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Συνεχίζονται οι διακοπές του στην Ελλάδα-Τον χλευάζουν στην Βρετανία (Φώτο)

ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Συνεχίζονται οι διακοπές του στην Ελλάδα-Τον χλευάζουν στην Βρετανία (Φώτο)

-

- Advertisement -

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, μαζί με τη σύζυγό του Κάρι και τα παιδιά του σε έναν απομονωμένο όρμο της Εύβοιας. Το θέμα των καλοκαιρινών διακοπών του, έχει γίνει θέμα στα Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης ενώ αρκετοί είναι αυτοί που τον χλευάζουν.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, ντόπιοι ανέφεραν ότι ο Μπόρις Τζόνσον φαινόταν «χαλαρός» καθώς διάβαζε ένα βιβλίο ενώ ο 2ρονος γιος του Γουίλφ έκανε paddling. «Απορώ πώς ο Μπόρις βρήκε αυτή την παραλία – ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν την ξέρουν. Είναι υπέροχη παραλία αλλά δεν υπάρχει σκιά και έκανε πάρα πολλή ζέστη, οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολύ ώρα με τα παιδιά του. Έφυγαν την ώρα που έδυε ο ήλιος με δύο μεταφορικά οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στο χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία».

Ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά του, παρόλο που του απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες στον πρωθυπουργικό θώκο της Βρετανίας. Ο ίδιος δεν πτοείται καθόλου και αδιαφορώντας παντελώς για τη τύχη της Βρετανίας, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που τον χλευάζουν.

Φωτογραφίες τόσο από την επίσκεψη του σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη και από ταβέρνα στην Κάρυστο δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «DailyMail»,  ενώ ακολούθησε και βίντεο δίπλα από τη θάλασσα.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: