Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήSHOWBIZΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Λίγο πριν φύγουν για διακοπές φωτογραφήθηκαν για τις εκπλήξεις...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ-ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ: Λίγο πριν φύγουν για διακοπές φωτογραφήθηκαν για τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν – (Αποκλειστικά πλάνα-Βίντεο)

-

- Advertisement -

Λίγες ημέρες πριν φύγουν  για τις Καλοκαιρινές τους διακοπές για την Ελλάδα, η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα στήθηκαν στο φωτογραφικό φακό για την νέα καμπάνια της σχολής και το πρακτορείο μοντέλων Model One Agency.

Oι δυο φίλες και συνεργάτιδες θα συνεχίσουν και φέτος την άρτια συνεργασία τους προσφέροντας μέσα από την εμπειρία τους στον κόσμο της μόδας τις γνώσεις και όσα έχουν βιώσει μέσα στο χώρο στις μαθήτριες τους. Στο παρόν στάδιο τόσο η Γιώτα Κουφαλίδου όσο και η Μύριαμ Γεροκώστα η κάθε μια ξεχωριστά γεύονται τις όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένεια τους και φίλους, γεμίζοντας παράλληλα τις μπαταρίες τους για τη νέα σεζόν, η οποία προβλέπεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις από την παρουσιάστρια και το μοντέλο.

Όπως είναι γνωστό η Γιώτα Κουφαλίδου βρίσκεται στο νησί Σύβοτα στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγο της, Στέλιο Έλληνα και τον μικρό Βασίλη. Μάλιστα, η ίδια συχνά δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό από το όμορφο νησί παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να το επισκεφθούν.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: