Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSVIRAL: Νέα τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου… -Πέρασε ξυστά από τα κεφάλια των παρευρισκομένων...

VIRAL: Νέα τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου… -Πέρασε ξυστά από τα κεφάλια των παρευρισκομένων (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Άλλο ένα βίντεο από το αεροδρόμιο της Σκιάθου γίνεται viral. Πρόκειται για την απογείωση ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» όπου τα αεροπλάνα περνούν πολύ κοντά από τον κόσμο μιας και πίσω από το αεροδιάδρομο υπάρχει παραλία.

Παρόλο που υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού για να δουν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται δίπλα τους. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αεροσκάφος, Airbus, βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι που κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν .

Να επισημανθεί, ότι δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Πριν μερικές εβδομάδες μία τουρίστρια δελεάστηκε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους της Transavia, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα. Νωρίτερα στις αρχές Ιουλίου μια Βρετανίδα 61 ετών, έπεσε στο έδαφος από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει με σκοπό να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, την απογείωση ενός αεροσκάφους και από τον αέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: