Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήSHOWBIZTZONI NTEΠ: Nτύθηκε Λουδοβίκος ΙΕ της Γαλλίας-Ο νέος ρόλος του σε δράμα...

TZONI NTEΠ: Nτύθηκε Λουδοβίκος ΙΕ της Γαλλίας-Ο νέος ρόλος του σε δράμα εποχής (Φώτο)

-

- Advertisement -

Το στούντιο France’s Why Not Productions αποκάλυψε μια πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ’ σε ένα δράμα εποχής.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ από Πειρατής της Καραϊβικής μεταμορφώνεται σε βασιλιά της Γαλλίας. Ο νέος του ρόλος ως Βασιλιάς Λουδοβίκου ΙΕ’  θα είναι σε ένα δράμα εποχής υπό τη σκηνοθεσία της Μαϊγουέν Λε Μπεσκό.  Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 26 Ιουλίου και θα διαρκέσουν 11 εβδομάδες, σε τοποθεσίες όπως οι Βερσαλλίες και άλλες επαύλεις στην περιοχή του Παρισιού καθώς και σε στούντιο. Το φιλόδοξο δράμα εποχής βασίζεται στη ζωή της θρυλικής Μαντάμ ντε Μπαρί, της τελευταίας βασιλικής ερωμένης του Λουδοβίκου XV στην Αυλή των Βερσαλλιών, μετά την εξίσου θρυλική Μαντάμ ντε Πομπαντούρ.

Η Ζαν Μπεκύ, Κόμισσα ντυ Μπαρί (Γαλλικά:Jeanne Bécu, Comtesse du Barry) (19 Αυγούστου 1743 – 8 Δεκεμβρίου 1793) ήταν ένα από τα θύματα της περιόδου της Τρομοκρατίας κατά τη Γαλλική Επανάσταση. Η παραγωγή σηματοδοτεί τον πρώτο ρόλο του Ντεπ σε ταινία μεγάλου μήκους μετά από τρία χρόνια και ακολουθεί τη νίκη του στην πολύκροτη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ.

Πηγή:skai.gr

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: