Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Απευθύνουν έκκληση για να συγκεντρωθεί αίμα - Η ανάρτηση του...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Απευθύνουν έκκληση για να συγκεντρωθεί αίμα – Η ανάρτηση του τραγουδιστή στα κοινωνικά δίκτυα

-

- Advertisement -

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης. Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο τραγουδιστής ανάρτησε φωτογραφίες του από τη νοσηλεία του, την ίδια ώρα, δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση για αίμα.

«Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου».

«Αγάπες μου να σας έχει ο Θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιές φώτο γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!!».

Tις τελευταίες ώρες και μέσα από τα social media οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου. Ο ερμηνευτής είναι ιδιαίτερα γνωστός μετά τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού, όταν η δημοφιλής στιχουργός υπογράφει δύο τραγούδια του, το «Ένα μηδέν» και το «Γιατί να σ’αγαπάω», σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: