Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSNOΡΑ ΒΑΛΣΑΡΗ: Eσπευσμένα από τη Σύρο στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση ο...

NOΡΑ ΒΑΛΣΑΡΗ: Eσπευσμένα από τη Σύρο στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση ο σύζυγος της-Σωτήρια η βοήθεια της Μαριάννας Λάτση

-

- Advertisement -

Εσπευσμένα στην Αθήνα από τη Σύρο με ιδιωτική πτήση μεταφέρθηκε ο σύζυγος της ηθοποιού, Ερρίκος Ανδρέου ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρό θέμα υγείας στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο σύζυγος της Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου και τη Νόρα Βαλσάμη, υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και η κυρία Μαριάννα Λάτση διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο για τη μεταφορά τους στην Αθήνα, μια και οι ώρες ήταν κρίσιμες. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία από κορυφαίο χειρουργό – ουρολόγο ενώ η ομάδα των θεραπόντων ιατρών είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του αγαπημένου σκηνοθέτη. Και πιθανόν επίκειται και δεύτερη επέμβαση, για ολικό καθαρισμό της κύστης.

Στο πλευρό του Ερρίκου Ανδρέου βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή, διαμένοντας στο δίκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου. Το ζευγάρι το οποίο ζει μόνιμα στη Σύρο, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια, θα επιστρέψουν στη Σύρο. Οι δύο τους μένουν σε ένα από όμορφα χωριά της Σύρου, έξω από την πρωτεύουσα, μαζί με τον γιο του Ερρίκο τζούνιορ. Η κατάσταση της υγείας του σκηνοθέτη ήταν κρίσιμη, και από την ώρα που κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα δεν χάθηκε ούτε λεπτό χάρη στη βοήθεια της κυρίας Λάτση.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΜΑ: Το ποσό που μαζεύτηκε από τις εκστρατείες...

Δύο μήνες συνεχούς δραστηριότητας είχαν ένα αξιοπρεπή αποτέλεσμα αφού η εμπνεύστρια του Φτιάξτε μια καρδιά ΑΛΜΑ, Άντρη Ευριπίδου, κατόρθωσε να υλοποιήσει μαζί με τους...