Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSANΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ: Πώς απαντά ο Κύπριος ιατρός στην μήνυση της οικογένειας της...

ANΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ: Πώς απαντά ο Κύπριος ιατρός στην μήνυση της οικογένειας της Ρ. Πισπιρίγκου

-

- Advertisement -

Η οικογένεια της κατηγορούμενης παιδοκτόνου έκανε μήνυση στον γιατρό της Τζωρτζίνας και ο Κύπριος ιατρός και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου, έδωσε την δική του απάντηση.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα, μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για τη ζωή του, για ένα ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας και Ελένη, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, μήνυσαν τον διευθυντή της ΜΕΘ εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο νοσοκομείο. «Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε λόγω του κορωνοϊού από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» όπως ισχυρίζονται. Με τη μήνυση κατά του γιατρού κινούνται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: