Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ: Mωράκι που πάλευε με τη λευχαιμία από 3 εβδομάδων έγινε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ: Mωράκι που πάλευε με τη λευχαιμία από 3 εβδομάδων έγινε επιτέλους καλά!

-

- Advertisement -

Νικήτρια βρήκε η πέντε μηνών Seeley Βorges η οποία δίνοντας μάχη με την λευχαιμία όταν ακόμη ήταν τριών εβδομάδων. Η μικρούλα παρόλο την ταλαιπωρία της σήμερα νίκησε το ¨θηρίο” χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας.

To κοριτσάκι από τη Χαβάη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Παίδων του Σιατλ, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία, ενώ παράλληλα μπήκε σε λίστα προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η μεταμόσχευση όμως έγινε με μερικώς συμβατό μόσχευμα χάρη στην μητέρα της Seeley, καθώς δεν βρέθηκε ποτέ απόλυτα συμβατός δότης. Μετά την επέμβαση έπρεπε να περάσουν περίπου 6 εβδομάδες μέχρι οι γιατροί να ελέγξουν αν όλα πήγαν καλά και αν ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί. Στο διάστημα αυτό οι γονείς της μικρούλας παρέμειναν αισιόδοξοι και στο τέλος, δικαιώθηκαν αφού η μικρή μαχήτρια κέρδισε τη μάχη της με την λευχαιμία και το στοίχημα της ζωής.

Πηγή:newsitamea.gr

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΜΑ: Το ποσό που μαζεύτηκε από τις εκστρατείες...

Δύο μήνες συνεχούς δραστηριότητας είχαν ένα αξιοπρεπή αποτέλεσμα αφού η εμπνεύστρια του Φτιάξτε μια καρδιά ΑΛΜΑ, Άντρη Ευριπίδου, κατόρθωσε να υλοποιήσει μαζί με τους...