Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: O μικρός μαχητής σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα-Όλα τα έσοδα θα...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: O μικρός μαχητής σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα-Όλα τα έσοδα θα δοθούν ως εισφορά για την μετάβαση του στο εξωτερικό (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Ένα συγκινητικό και πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα έστειλαν σήμερα μέσω του ποδοσφαίρου οι ομάδες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και Δόξα Κατωκοπιάς, οι οποίες πραγματοποίησαν μεταξύ τους ένα φιλικό αγώνα όπου τα έσοδα θα δοθούν ως εισφορά για την μετάβαση του Κυριάκου στο εξωτερικό για εξειδικευμένες θεραπείες.

Παρών στο φιλικό αγώνα και ο μικρός μαχητής, Κυριάκος Σπάου όπου μαζί με τους γονείς του κατάφεραν να παρευρεθούν. Σε ανάρτησή τους, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου εξέφρασαν την αμέριστη χαρά τους δημοσιεύοντας και το σχετικό βίντεο.

«Τα λόγια φτωχά, για να περιγράψουν την χαρά μας όταν ενημερωθήκαμε από τους οικείους του μικρού ήρωα ότι θα καταφέρει σήμερα να βρίσκεται κοντά μας!Χρέος όλων μας να παρευρεθούν στον σημερινό αγώνα και να δώσουμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα στον Κυριάκο μας για την δύσκολη μάχη που έχει να δώσει! Υπενθυμίζεται ότι όλα τα καθαρά έσοδα του σημερινού αγώνα θα δοθούν ως εισφορά για την μετάβαση του Κυριάκου στο εξωτερικό για εξειδικευμένες θεραπείες!»

Ο καθένας μας ας συνεισφέρει ό,τι μπορεί για τον μικρό μαχητή, που έρχεται αντιμέτωπος για 2η φορά με τον καρκίνο. Λογαριασμός της Τράπεζας Κύπρου με αρ. 357019072571 στο όνομα Ελένη Σαμάρα για τον δεκάχρονο Κυριάκο Σπάου από το Λιοπέτρι.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: