Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSVIRAL: H απάντηση μιας 22χρονης προς τον εργοδότη που της ζήτησε να...

VIRAL: H απάντηση μιας 22χρονης προς τον εργοδότη που της ζήτησε να δουλέψει για …280 ευρώ και έγινε θέμα στα Παγκόσμια μέσα ενημέρωσης (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Η 22χρονη Φραντσέσκα από την Ιταλία έδωσε την απάντηση που -κατά πάσα πιθανότητα- εκφράζει τους πάντες, όταν της πρότειναν να δουλέψει πλήρες ωράριο έναντι… 280 ευρώ.

Η εν λόγω ιστορία έρχεται από την Ιταλία και έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο Tik Tok αφού φαίνεται να εκφράζει πολλούς νεαρούς που επιζητούν δουλειά. Η 22χρονη Φραντσέσκα από την Νάπολη ζήτησε εργασία πλήρης απασχόληση σε κατάστημα και της ανέφεραν ότι πρέπει να εργάζεται 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο. Τα χρήματα που θα της έδιναν ήταν 280 ευρώ το μήνα. Όταν η κοπέλα φυσικά αρνήθηκε την δουλειά, η ιδιοκτήτρια ανέφερε το κλασσικό επιχείρημα: «Τελικά οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά».

«Δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε, κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό, δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα». Η είδηση ξεπήδησε από το Tik Tok και αμέσως έγινε viral. Από την Πέμπτη προβάλλεται σε όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και γρήγορα στα αντίστοιχα του εξωτερικού. Μάλιστα, τόσο στην Ιταλία, όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη έχει ανοίξει μια συζήτηση αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας των νέων και την επιβίωσή τους.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: