Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSKΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΠΕΤΑ: Μετά την ομαδική έκθεση στην Κύπρο ετοιμάζει την πρώτη ατομική...

KΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΠΕΤΑ: Μετά την ομαδική έκθεση στην Κύπρο ετοιμάζει την πρώτη ατομική έκθεση της στην Μύκονο-Η ταλαντούχα ζωγράφος κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου (Φώτο)

-

- Advertisement -

Μετά την ομαδική έκθεση που συμμετείχε η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Κριστιάνα Μπέτα, γνωστή ως Kris Betta στην Κύπρο, η ταλαντούχα ζωγράφος ανοίγει τα φτερά της παρουσιάζοντας την πρώτη ατομική της έκθεση στην Μύκονο.

Ο τίτλος που διάλεξε η καλλιτέχνης είναι «Too much of Infinity» και ο χώρος που θα φιλοξενήσει τα έργα της είναι η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου από τις 11 έως τις 20 Αυγούστου. Όπως είναι γνωστό η Betta K. μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Ελλάδας. Σπούδασε Νομική αλλά γρήγορα την κέρδισε η ζωγραφική τέχνη και κυρίως η pop art.

«Εμπνέομαι από παραστάσεις ανθρώπους, μουσικές. Oλα αυτά μου δημιουργούν συναισθήματα, όπως επίσης και μια ερωτική σχέση, ένας δρόμος που περπατώ. Εκεί, η έμπνευση μου χτυπά την πόρτα. Ζώ το σήμερα και την κάθε μου στιγμή στο μέγιστο και αυτό απεικονίζεται στην τέχνη μου».

Φωτογραφία: Pafos Net

Να θυμίσουμε, ότι η ομαδική έκθεση στην Κύπρο στην οποία συμμετείχε διοργανώθηκε από την isnotgallery και παρουσιάστηκαν έργα 18 σύγχρονων καλλιτεχνών, με φωτογραφικές και εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά και σύγχρονα κεραμικά. Η μεγάλη κόρη της ερμηνεύτριας, Χριστιάνα, ασχολείται ενεργά με την ζωγραφική τέχνη και παράλληλα και αυτό το διάστημα συνεχίζει τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Island» συνεχίζεται στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο μέχρι τις 31 Αυγούστου όπου εκεί εκθέτονται ανάμεσα σ’ άλλα έργα της νεαρής εικαστικού.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: