Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSVIRAL: Tαξίδεψε ντυμένος αρκούδος για να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του και…...

VIRAL: Tαξίδεψε ντυμένος αρκούδος για να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του και… την βρήκε αγκαλιά με άλλον

-

- Advertisement -

Tην πλάκα της ζωής του, έπαθε ένας άντρας, ο οποίος φόρεσε μια στολή αρκούδου να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του και βρέθηκε προς εκπλήξεως. Το εν λόγω βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ έγινε viral και στο Twitter.

O άντρας αποφάσισε να φορέσει στολή αρκουδάκι με ένα τεράστιο κεφάλι για την περίσταση. Στο βίντεο δείχνει ότι ο άνδρας βγάζει το κεφάλι της στολής, ενώ σε εκείνο το σημείο η κοπέλα ξαφνικά τον παρατηρεί και αφήνει την αγκαλιά του άλλου άντρα για να τρέξει πίσω από τον φίλο της, που έφυγε απογοητευμένος, προσπαθώντας να του προσφέρει αγκαλιά. Εν τω μεταξύ, ο άντρας φόρεσε ξανά το κεφάλι της στολής, πιθανώς για να κρύψει τα δάκρυα του.

Ένας χρήστης του Reddit, ο ismokecrayolas, ισχυρίστηκε ότι είναι φίλος του άντρα που φορούσε τη στολή, γράφοντας: «Ο τύπος που τον απάτησε η κοπέλα του είναι στενός μου φίλος. Τον έβγαλα έξω για ζεστό ρόφημα και μπύρα. Αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από σχέσεις. Θα τον συνεφέρουμε». Ο ίδιος φίλος ισχυρίστηκε επίσης ότι ο άντρας στο κοστούμι με τη στολή έβγαζε επιπλέον χρήματα εκτός από την κανονική δουλειά του, βγάζοντας φωτογραφίες με ανθρώπους με την στολή του στο κέντρο της πόλης.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: