Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: O λογαριασμός του μικρού μαχητή που έρχεται αντιμέτωπος με τον...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: O λογαριασμός του μικρού μαχητή που έρχεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο για δεύτερη φορά (Φώτο)

-

- Advertisement -

Τραπεζικός λογαριασμός ανοίχθηκε για το μικρό μαχητή, Κυριάκο Σπάου, ο οποίος για δεύτερη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Η μητέρα του, Ελένη Σαμάρα σε ανάρτησή της καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν τον 10χρονο παιδί της.

Ο Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι διαγνώστηκε με ένα πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βγει νικητής, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του. Μετά από την εισαγωγή του στα νοσοκομεία της Κύπρου και της Γερμανίας ο μικρός ξαναζούσε την παιδική του ηλικία σήμερα όμως ο μικρός μαχητής πρέπει να επιστρέψει και πάλι στην Γερμανία.

Ο καθένας μας ας συνεισφέρει ό,τι μπορεί για τον μικρό μας άγγελο, που έρχεται αντιμέτωπος για 2η φορά με τον καρκίνο. Λογαριασμός της Τράπεζας Κύπρου με αρ. 357019072571 στο όνομα Ελένη Σαμάρα για τον δεκάχρονο Κυριάκο Σπάου από το Λιοπέτρι.


- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: