Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣNIKOΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο-Ναι, είμαι Χριστιανός...

NIKOΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο-Ναι, είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, πειράζει;»-H συνέντευξή που έδωσε και μίλησε ανοικτά για όλα (Βίντεο)

-

- Advertisement -
my office

Μια συνέντευξή που θα συζητηθεί έδωσε ο αγαπημένος ερμηνευτής, Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε να ξεκαθάρισε τις απόψεις του αναφορικά με την πίστη, ανάμεσα σε άλλα, που έχει με το Θεό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο #PameParaliaProject και ξεκαθάρισε τις απόψεις του αλλά και για όσα δεν ξέρουμε για αυτόν.

«Δεν θα μιλήσω για τα πιστεύω μου; Είμαι ένας που ζω σε μια δημοκρατική χώρα πιστεύω και μπορώ να μιλάω για το οτιδήποτε. Η πίστη του καθενός είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πολλές φορές λένε ότι το λέω για να γίνω αρεστός. Έχω την ανάγκη να γίνω αρεστός σε κάποιον επειδή πιστεύω; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν; Είπα εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν πιστεύετε είστε κακοί; Είναι δυνατόν; Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω τον κόσμο; Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου».

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Χριστό, το λέω συνέχεια και το λέω με πολλή αγάπη γιατί το νιώθω. Δεν θα σταματήσω να το λέω και να δείχνω τη χαρά μου γι’ αυτό το πράγμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Ναι, είμαι ο Χριστιανός ο Ορθόδοξος, πειράζει; Σε όποιον αρέσει. Το θέμα είναι να μην κάνει κακό σε άλλους».

Ο ίδιος μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και πώς την βίωσε λέγοντας ότι ήταν ευκαιρία για να ξεκουραστεί

«Περάσαμε δύο χρόνια από τη ζωή μας…Χαμένα. Κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η υγεία μας πάνω από όλα και πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κοιτάμε μπροστά…». Ο ίδιος μίλησε για την περίπτωση να δεχτεί να κάνει ένα πέρασμα από μια σειρά αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει παρουσιαστής σε κάποιο τάλεντ σόου. «Πάντα μου άρεσε η ψυχολογία θέλω να ανακαλύπτω ανθρώπους…Ίσως να ήμουν ψυχολόγος…»

Το ένστικτο του όπως διευκρίνισε τον βοήθα στις επιλογές του αλλά εάν “φάει” τα μούτρα του, προχωρά παρακάτω. «Η ζωή είναι απρόβλεπτη και πρέπει να επιλέγουμε τις επιλογές μας».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: