Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSBEATLES: Εκπληκτικός μουσικός παίζει σε 8 λεπτά 23 τραγούδια τους- Το βίντεο...

BEATLES: Εκπληκτικός μουσικός παίζει σε 8 λεπτά 23 τραγούδια τους- Το βίντεο του, μέσα σε λίγες μόνον ώρες έφτασε τις 300 χιλιάδες προβολές (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Οι Beatles ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και για πολλούς ίσως το μεγαλύτερο, συγκρότημα που πέρασε ποτέ από τη μουσική ιστορία. Ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως ακόμη και σήμερα.Ο Σουηδός Φρέντε Γκέντε, έκανε κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει. Ερμήνευσε 23 τραγούδια των Beatles μέσα σε 8 λεπτά με κιθάρα και φωνητικά.

Μάλιστα το 8λεπτο βίντεο έχει αρκετή δουλειά, γιατί καθώς ο Φρέντε ερμήνευε κάθε τραγούδι, εμφανιζόταν ο εαυτός του να παίζει άλλο όργανο και να τον υποστηρίζει μουσικά και φωνητικά. Ο ίδιος είπε ότι πρόκειται για ένα απάνθισμα από τα 23 λατρεμένα του τραγούδια των Beatles, τα οποία στο φόντο φαίνεται μια ιστορία κινουμένων σχεδίων που ο ίδιος έφτιαχνε επί μήνες. Κάποια από τα 23 τραγούδια που ακούγονται είναι το Here Comes the Sun, το Eleanor Rigby, το Let it Be, το I Want to Hold Your Hand, το Lucy in the Sky With Diamonds, το Norwegian Wood, το Can’t Buy Me Love, το Help το Penny Lane και πολλά πολλά άλλα.

Πηγή: in.gr

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: