Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήSHOWBIZΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ: Tο συγκινητικό μήνυμα της προς την Ολυμπία Κρασαγάκη-Φόρεσε μαντήλι...

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ: Tο συγκινητικό μήνυμα της προς την Ολυμπία Κρασαγάκη-Φόρεσε μαντήλι στο κεφάλι ως ένδειξη συμπαράστασης (Φώτο)

-

- Advertisement -

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα με στόχο να συμπαρασταθεί στην ταλαντούχα φωτογράφο, Ολυμπία Κρασαγάκη, η οποία πριν λίγο διάστημα μπήκε στο χειρουργείο δίνοντας αυτό το διάστημα τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφήθηκε μαζί με την φωτογράφο φορώντας το μαντήλι στο κεφάλι της, στέλνοντας με αυτό το τρόπο το δικό της μήνυμα. Παράλληλα, αφήνει το δικό της ηχηρό μήνυμα της, μεταξύ άλλων, θυμίζοντας την φράση που είχε δηλώσει παλιότερα ότι «Η ζωή είναι πολύτιμη και με κοντά μαλλάκια».

«Εν ώρα εργασίας … Η Ολυμπία είναι μια σπουδαία φωτογράφος κι ένας σπουδαιότερος άνθρωπος.
Σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικά,άνετα και μόνο αυτοπεποίθηση.
Είναι πάντα με το χαμόγελο. Ακόμα και τώρα που ζει μια περιπέτεια η ίδια είπε :
«…Αποφασίζω, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και μ’ ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. “Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle”..»
—- Εγώ θα πω Olympia is fantastic και θα την έχω πάντα παράδειγμα. Ολυμπία,σε ευχαριστώ γι άλλη μια φορά για τις υπέροχες ώρες που περάσαμε μαζί. Είσαι σπουδαία 
».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: