Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΕΝΑ ΚΟΥΜΙΩΤΗ: Έφυγε από τη ζωή ο γιος της -Τα τελευταία χρόνια...

ΡΕΝΑ ΚΟΥΜΙΩΤΗ: Έφυγε από τη ζωή ο γιος της -Τα τελευταία χρόνια η ερμηνεύτρια αποφεύγει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο

-

- Advertisement -

Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, μετά την απώλεια του γιου της Νίκος Σαββίδης, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Ρένα Κουμιώτη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, που την κρατούν μακριά από συγκινήσεις και δημόσιες εμφανίσεις. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, παρουσία στενών συγγενών και φίλων του Νίκου.

Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, ένας από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού. Ο έρωτάς τους, μεγάλος εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι τότε σε μικρή ηλικία, παντρεύτηκε και απέκτησε τον γιο του, Νίκο. Η 74χρονη σήμερα ερμηνεύτρια μετά και το ξαφνικό τέλος του πολυαγαπημένου τους γιου, αποφεύγει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, θέλοντας να ζει με τις αναμνήσεις της.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: