Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSIΣΡΑΗΛ: Πήρε ώρες να βγάλουν τον 32χρονο από την πισίνα που τον...

IΣΡΑΗΛ: Πήρε ώρες να βγάλουν τον 32χρονο από την πισίνα που τον “ρούφηξε” κυριολεκτικά-Πώς το σχολίασαν χρήστες του Twitter (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλαν τα μέλη των σωστικών συνεργείων ώστε να εντοπίσουν τον 32χρονο τον οποίο “ρούφηξε” πισίνα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ισραήλ και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η τεράστια τρύπα βάθους 13 μέτρων άνοιξε σε πισίνα σπιτιού όταν εκείνος βρισκόταν σε εταιρικό πάρτι σε έπαυλη και το θύμα ήταν εργαζόμενος της εταιρείας. Παρά τις δραματικές προσπάθειες για να σωθεί ο 32χρονος, δεν τα κατάφεραν λόγω του βάθους της τρύπας. Όπως αναφέρει ο Guardian, ο άνδρας και η γυναίκα που οργάνωσαν το πάρτι θεωρούνται ύποπτοι ότι προκάλεσαν θάνατο από αμέλεια, δήλωσε η αστυνομία. Συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και το δικαστήριο αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους την Παρασκευή υπό κατ’ οίκον περιορισμού για πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης, οι διασώστες χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να φτάσουν στο θύμα, τον Κλιλ Κίμι. Ένας δεύτερος άνδρας που έπεσε στην τρύπα, κατάφερε να μην παρασυρθεί και τελικά διασώθηκε με ελαφριά τραύματα. Στο πάρτι, σύμφωνα με αναφορές, βρίσκονταν 50 άνθρωποι ενώ την στιγμή του δυστυχήματος έξι ήταν στην πισίνα. Η πισίνα φέρεται να δημιουργήθηκε χωρίς την απαραίτητη άδεια, ενώ διεξάγονται έρευνες για το περιστατικό.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: