Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΓΙΟΥΛΑ ΠΙΤΣΙΑΛΗ: Για μια ακόμη φορά ο Νικόλας έμεινε εκτός...-«Αυτός ο κόσμος...

ΓΙΟΥΛΑ ΠΙΤΣΙΑΛΗ: Για μια ακόμη φορά ο Νικόλας έμεινε εκτός…-«Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ…»

-

- Advertisement -

Την απογοήτευση της για ακόμη μια φορά εκφράζει σε σημερινή ανάρτησή της, η εκπρόσωπος Πρωτοβουλίας Γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρίες και μητέρα του Νικόλα Μαρκαντώνη, ο οποίος παρακάθησε τις Παγκύπριες εξετάσεις μετά από έναν αγώνα που δόθηκε για να γίνει εφικτό το αυτονόητο. Σήμερα, η Γιούλα Πιτσιαλή θέλησε να μπει στο σύστημα ώστε να δει τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εξετάσεων και διαπίστωσε ότι ο Νικόλας έμεινε εκτός συστήματος…

«Να περιμένεις τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων με αγωνία εδώ και μέρες . Να μπαίνεις στο σύστημα από τις 9:00 ξανά και ξανά μέχρι που Ναί βγήκαν επιτέλους .. Να βάζεις ξανά και ξανά τον κωδικό και να μην τον έχει καν καταχωρημένο . Άτε πάλι .. ξανά εκτός .. Να τηλεφωνάς στην Υπηρεσία εξετάσεων όπου πολύ ευγενικά σε ρωτούν εάν έκανες λάθος τον κωδικό. Τους εξήγησα ότι ο κωδικός δεν είναι λάθος αλλά ότι το παιδί έχει αναπηρία ( και όλη την διαδικασία που έγινε για να δώσει εξετάσεις..) Το μόνο λάθος είναι που γεννήθηκε σε μια χώρα που με κάθε ευκαιρία του αποδεικνύουν ότι θα μένει πάντα εκτός …Ακόμη περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα .. Νικόλα μου ότι και να είναι το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία .. Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ ..»

Να θυμίσουμε ότι μετά το σάλο που ξέσπασε από τον αποκλεισμό του Νικόλα από τις Παγκύπριες εξετάσεις, η επιθυμία του έγινε δεκτή και για πρώτη φορά παρακάθισε σε Παγκύπριες εξετάσεις. Ο Νικόλας είναι για όλους εμάς παράδειγμα προς μίμηση και έχει κάθε λόγο να διεκδικεί μια θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αφού όχι μόνο παρακάθησε τις παγκύπριες εξετάσεις αλλά κατάφερε να αποφοιτήσει με βαθμό απολυτηρίου 18,43.


- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: